Повернутися до звичайного режиму

МРІЄМО, НАВЧАЄМОСЯ, БУДУЄМО ПЛАНИ

Війна стала не лише стресовою, жахливою, шокуючою та непередбачуваною подією для українців, не просто зруйнувала звичне життя, але й спричинила руйнацію життєвих планів та повністю перекреслила життєву перспективу у багатьох українців. Особливо актуальною ця проблема є на сьогодні для здобувачів освіти.

Обговоренню проблеми пошуків особистістю сенсу життя, рефлексії щодо власного життєвого шляху і життєвих перспектив, спрямованості у майбутнє, готовності і здатності до особистісного самовизначення було присвячено онлайн-семінар, проведений навчально-методичним центром психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти 25 жовтня 2022 року. Його учасниками стали практичні психологи закладів фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти (усього 35 осіб).

У рамках онлайн-зустрічі методистом центру Анною РАСТРОСТА визначено особливості формування життєвої стратегії як індивідуального способу творчого конструювання, реалізації людиною власних життєвих цілей, розглянуто механізми формування життєвих планів, роль світоглядної позиції як основи життєтворчості особистості.

Під час зустрічі учасники практично опрацювали механізми формування життєвих планів, побудови карти життєвого шляху в умовах сьогодення.

Кiлькiсть переглядiв: 66

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.